جدیدترین اخبار - تدوینگرها - لبنیات پرچرب و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲


درحال بارگزاری ...

هیچ تبلیغی وجود ندارد
لبنیات پرچرب و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲

به گزارش طبنا (خبرگزاری سلامت) از دیلی‌میل، چندین سال است که موج ضدلبنیات در جریان است و متخصصان بسیاری به مردم توصیه می‌کنند، از مصرف لبنیات پرچرب و شیر کامل به دلیل اینکه سرشار از کالری و چربی‌های اشباع‌شده هستند، پرهیز کنند.

اما اخیرا محققان دانشگام کمبریج می‌گویند، باید فواید سوخت‌وسازی بالقوه لبنیات را در […] نوشته اولین بار در پدیدار شد.

منتشر شده توسط تبنا - پزشکی - تاریخ انتشار : 16:01:43 1397/7/19
هیچ برچسبی وجود ندارد !
.::. مطالب مرتبط .::.
  • .::. مطالب مرتبط .::.

    جدیدترین اخبار - تدوینگرها

    به گزارش طبنا (خبرگزاری سلامت) از دیلی‌میل، چندین سال است که موج ضدلبنیات در جریان است و متخصصان بسیاری به مردم توصیه می‌کنند، از مصرف لبنیات پرچرب و شیر کامل به دلیل اینکه سرشار از کالری و چربی‌های اشباع‌شده هستند، پرهیز کنند.

    اما اخیرا محققان دانشگام کمبریج می‌گویند، باید فواید سوخت‌وسازی بالقوه لبنیات را در […] نوشته اولین بار در پدیدار شد.

    جدیدترین اخبار - تدوینگرها

    به گزارش طبنا (خبرگزاری سلامت) از دیلی‌میل، چندین سال است که موج ضدلبنیات در جریان است و متخصصان بسیاری به مردم توصیه می‌کنند، از مصرف لبنیات پرچرب و شیر کامل به دلیل اینکه سرشار از کالری و چربی‌های اشباع‌شده هستند، پرهیز کنند.

    اما اخیرا محققان دانشگام کمبریج می‌گویند، باید فواید سوخت‌وسازی بالقوه لبنیات را در […] نوشته اولین بار در پدیدار شد.

    جدیدترین اخبار - تدوینگرها - لبنیات پرچرب و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲

    به گزارش طبنا (خبرگزاری سلامت) از دیلی‌میل، چندین سال است که موج ضدلبنیات در جریان است و متخصصان بسیاری به مردم توصیه می‌کنند، از مصرف لبنیات پرچرب و شیر کامل به دلیل اینکه سرشار از کالری و چربی‌های اشباع‌شده هستند، پرهیز کنند.

    اما اخیرا محققان دانشگام کمبریج می‌گویند، باید فواید سوخت‌وسازی بالقوه لبنیات را در […] نوشته اولین بار در پدیدار شد.

    جدیدترین اخبار - تدوینگرها - لبنیات پرچرب و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲

    به گزارش طبنا (خبرگزاری سلامت) از دیلی‌میل، چندین سال است که موج ضدلبنیات در جریان است و متخصصان بسیاری به مردم توصیه می‌کنند، از مصرف لبنیات پرچرب و شیر کامل به دلیل اینکه سرشار از کالری و چربی‌های اشباع‌شده هستند، پرهیز کنند.

    اما اخیرا محققان دانشگام کمبریج می‌گویند، باید فواید سوخت‌وسازی بالقوه لبنیات را در […] نوشته اولین بار در پدیدار شد.

    جدیدترین اخبار - تدوینگرها
    جدیدترین اخبار - تدوینگرها - لبنیات پرچرب و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲

    به گزارش طبنا (خبرگزاری سلامت) از دیلی‌میل، چندین سال است که موج ضدلبنیات در جریان است و متخصصان بسیاری به مردم توصیه می‌کنند، از مصرف لبنیات پرچرب و شیر کامل به دلیل اینکه سرشار از کالری و چربی‌های اشباع‌شده هستند، پرهیز کنند.

    اما اخیرا محققان دانشگام کمبریج می‌گویند، باید فواید سوخت‌وسازی بالقوه لبنیات را در […] نوشته اولین بار در پدیدار شد.

    جدیدترین اخبار - تدوینگرهاhttp://tadvingarha.ir/post/528564/لبنیات-پرچرب-و-کاهش-خطر-ابتلا-به-دیابت-نوع-۲/